Popis: Kočka pouštní má krátké končetiny a velké trojúhelníkovité uši, umístěné po stranách hlavy. Chodidla jsou hustě osrstěná. Její hlavní potravou jsou drobní hlodavci-pískomilové, tarbíci a myši. Své úlovky jsou kočky schopny zahrabat do písku a vrátit se k nim později. Jsou nezávislé na zdroji pitné vody, stačí jim tekutiny, které získají z potravy.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark III / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 3083 ×