Babirusa celebeská - Zoo Jihlava

Babirusa celebeská - Zoo Jihlava

Popis: Dorůstá velikosti až 90-110 cm a hmotnost:i až 100 kg. Samcům dlouhé horní špičáky prorůstají kůži na rypáku a stáčejí se dozadu. Babirusa je aktivní především v noci, přes den
převážně odpočívá. Samci babirus žijí osamoceně, avšak samice s mláďaty se toulají v asi 8 členných skupinách. Samec se k nim v průběhu rozmnožovacího období přidává.

[zobrazit fotografii na mapě]

Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark II / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM

Zobrazeno: 2744 ×

Vložit na facebook Vložit na twitter Záložka na Delicious