Popis: Dorůstá výšky až 1 metru a váží mezi dvěma až třema kilogramy. Typickým znakem dospělých zvířat je bílý "závoj" směřující od očí k temeni hlavy. Obývá stepní či polopouštní oblasti. Žije v páru. Snáší dvě vejce. Mláďata po vylíhnutí vodí oba rodiče.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark III / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 2846 ×