Popis: Celkové zbarvení je šedavé s jemnými tmavším proužkováním na hřbetě,na ocase se střídají širší tmavé a užší světlejší proužky,za ušima má charakteristické černé štětky z prodloužených chlupů..tvář je bílá. Březost u této opičky je cca 148 dní..rodí se 1-3 mláďata,vyjímečně mouhou mít čtyřčata.O mláďata pečují oba rodiče. Samec malá mláďata nosí na zádech a matce je přenechává ke kojení.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark III / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 2550 ×