Popis: Labuť černá žije na sladkých, poloslaných a slaných jezerech, řekách s hustě zarostlými břehy, zaplavených pastvinách a v bažinách na území jihozápadní a východní Austrálie a na přilehlých ostrovech. Tvoří trvalé páry. Ročně klade 4-8 zelenobílých vajec, na kterých sedí oba rodiče po dobu 35-40 dní.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark II / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 2077 ×