Popis: Dorůstá 75-90 cm, je štíhlá s dlouhým krkem, ocasem a končetinami. Zbarvena je převážně hnědě se světlejším opeřením na hlavě a břiše, červeným zobákem a končetinami, tmavými letkami a opeřením na ocase. Žije samotářsky, případně v párech. Po planinách se pohybuje nejčastěji rychlým během, který uřednostňuje před letem.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark II / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 2090 ×