Popis: Je to denní primát, který tráví většinu času na stromech Žije ve skupinkách tvořených 3 až 9 jedinci a jsou vedeny nejsilnějším párem. Po 183 denní březosti rodí samice většinou dvě mláďata, o která pečují oba rodiče. Samec malá mláďata nosí na zádech a matce je přenechává ke kojení. Jsou odstavena ve věku mezi čtyřmi až pěti měsíci.
Použitá fototechnika: Canon EOS 50D / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 3388 ×