Tamarín pinčí - Zoo Jihlava

Tamarín pinčí - Zoo Jihlava

Popis: Je to denní primát, který tráví většinu času na stromech Žije ve skupinkách tvořených 3 až 9 jedinci a jsou vedeny nejsilnějším párem. Po 183 denní březosti rodí samice většinou dvě mláďata, o která pečují oba rodiče. Samec malá mláďata nosí na zádech a matce je přenechává ke kojení. Jsou odstavena ve věku mezi čtyřmi až pěti měsíci.

[zobrazit fotografii na mapě]

Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark III / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM

Zobrazeno: 2706 ×

Vložit na facebook Vložit na twitter Záložka na Delicious