Popis: Žije převážně samotářsky, aktivní je za soumraku. Ćasto žije v blízkosti vody, ve které v případě nebezpečí vyhledává úkryt. Samice rodí asi po 400 denní březosti jedno pruhované mládě vážící 4 - 7 kg. S matkou zůstává nejméně rok.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark III / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 2871 ×