Popis: Druh mořského orla Severní Ameriky. V mládí je zbarvený jako náš orel mořský, od pátého roku, kdy pohlavně dospívá má bílou hlavu, krk a bílý rýdovák, zobák, oko, ozobí je žluté. Samice o třetinu větší než samec, váží od 3,5 do 5,5 kg, rozpětí křídel 2,2 m. Potrava převážně ryby, hnízdí na stromě i na skalních útesech. Snáší 2 až 3 vejce a dožívá se i 50 let.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark III / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 3617 ×