Popis: Je to nejmenší z jeřábů a na rozdíl od většiny ostatních druhů je v přírodě hojný a vyhubení mu nehrozí. Hnízdí v suchých oblastech a vejce snáší na holou zem. Je tažný, během migrace je loven sportovními střelci.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark III / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 2345 ×