Popis: K jeho poznávacím znakům patří červenohnědý ocas a křídla a skořicově rezavé temeno a šíje. Žije v párech nebo malých skupinkách. Hnízdí v červnu a červenci, mláďata krmí oba rodiče. Ozývá se hvízdavým hlasem.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark III / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 2447 ×