Popis: Vyhledává bažinaté, vlhké biotopy v okolí řek. Není však příliš vázán na vodu. Vyskytuje se jednotlivě nebo v párech. Březost trvá okolo 7 měsíců. Rodí jediné mládě, vážící 5-7 kilogramů, které samice kojí 9 až 12 měsíců. S matkou se mládě zdržuje dva až tři roky.
Použitá fototechnika: Canon EOS 5D Mark II / Canon EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS USM
Zobrazeno: 2698 ×